Tuotteet hakusanalla biscoff valmistaja (9)

Grillattu Viipaloitu Baguette (200g) - Grillattu Viipaloitu Baguette

Grillattu Viipaloitu Baguette (200g) - Grillattu Viipaloitu Baguette

Paahdetut viipaloidut patongit tyydyttävät kaikki päivän herkutteluhetket: aamiainen, aperitiivi, salaatti, välipala... Ne ovat tulleet yhdeksi Biscotte Rogerin tähdentuotteista. Viipaloidut Paahdetut Patongit Koostumus: Vehnäjauho (vehnäjauho, gluteeni), auringonkukkaöljy, viljaseos (ruis, ohra, maissi, kaura, vehnä, riisi, hirssi), invertoitu sokeri, ohran maltaasta uutettu uute, leivontahiiva, suola, soija, pellava, emulgointiaine: soijalesitiini, antioksidantit: rosmariiniuute, E-vitamiini Valmistettu tilassa, jossa käytetään soijaa, munia ja maitotuotteita Pakkaus: noin 36 paahdettua viipaloitua patonkia laatikossa Nettopaino: 200g Ravintoarvot: Keskimääräinen ravintoarvo 100g kohden Energia-arvo: 1624 KJ eli 408 Kcal Rasva: 6.2 g josta tyydyttyneet rasvahapot: 0.9 g Hiilihydraatit: 72 g josta sokerit: 2.8 g Kuitu: 5.1 g Proteiini: 13 g suola: 1.7 g
Muottien valmistus

Muottien valmistus

AOPB on itsenäinen muottien valmistuksessa: - klassiset muotit, - 3-levyiset muotit, - irrotettavat muotit, - kuumakanavamuotit, - lisäosien ylikäsittelymuotit, - versiomallit.
Rehujyrsin

Rehujyrsin

Paksuseinäinen ruuvirotori, jossa on piikit, tuettu kummassakin päässä pallomaisilla laakereilla. Kiinteä apila ja liikkuvat terät raekoon saavuttamiseksi. Kaksois-U-muotoinen kotelo, jossa on tai ei ole verkkoa. Automaattinen ohjaus ja ylikuormitustilanteessa kääntöliike. Käyttöön: - Suuret esineet – Lavojen käsittely - Vihreät jätteet – oksat - Muovipallot, paperit, pahvit - Metallisilppu – rikkinäinen astia - Televisioruudut – tuulilasit - jne.
Karkaistusta lasista valmistettu kasvihuone

Karkaistusta lasista valmistettu kasvihuone

Pinta-ala: 3,1 m² Laatu: Profiilikehys alumiiniviimeistelyllä Lasitus: Karkaistu lasi 3 mm Mitat: L 161 cm x S 193 cm x K 145 / 216 cm Avaus: 1 liukuovi, 1 kattovalaisin Sisältää: Alumiinipultit ja mutterit
Syntetiset Esterit

Syntetiset Esterit

Synteettiset esterit, mukaan lukien monoesterit, diesterit, glykoliestereitä, neo-polioliestereitä ja kompleksiestereitä. Käytetään joko yksittäisinä tai yhdessä muiden nesteiden kanssa korkean suorituskyvyn voiteluaineiden valmistamiseksi teollisiin ja autoalan sovelluksiin. Monet niistä ovat biohajoavia ja EU-ympäristömerkin mukaisia. NYCOBASE-esterit mahdollistavat uusimman sukupolven synteettisten voiteluaineiden valmistamisen: lämpöstabiilisuus, alhainen haihtuvuus, voitelukyky, biohajoavuus, alhainen myrkyllisyys, ympäristöystävällisyys.
Keittokirja - Kiinalainen keittokirja ja maailman reseptit

Keittokirja - Kiinalainen keittokirja ja maailman reseptit

Yann ja Xian Juan Perrier ovat juuri kirjoittaneet ja kuvittaneet kaksi keittokirjaa, joista toinen on omistettu perinteiselle kiinalaiselle keittiölle ja toinen sisältää reseptejä ympäri maailmaa.
Tattaripannukakut - Pannukakkujen ja galettien valmistaja

Tattaripannukakut - Pannukakkujen ja galettien valmistaja

Tattaripannukakkua voi nauttia kylmänä aamiaisella leivän sijasta, mutta myös käärittynä "terveysvoileiväksi", täytettynä vihreällä salaatilla, kasviksilla, tonnikalalla tai pienillä kananpalasilla. Perinteinen pannukakku Poherin alueelta, Keski-Finistere Halkaisija: noin 40 cm Ainesosat: maito, tattarijauho (55 %), vehnäjauho, munat, GMO-vapaa soijajauho, auringonkukkaöljy, suola Tasapainoisen reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään. Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi. Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella. Ruokaidea: Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella: - voi, gruyère-juusto, kinkku, muna, - voi, savustettu lohi, sitruunamehu - juusto, salaatti - makkara - savustettu pekoni - pienten vihannesten kanssa
Erityinen Grillileipä - Erityinen Grillileipä Paahdetut Viipaleet

Erityinen Grillileipä - Erityinen Grillileipä Paahdetut Viipaleet

Roger valmistaa erityistä paahtoleipäänsä erityisellä huolella valitessaan kaikki ainesosat. Jauhot valitaan niiden organoleptisten ja makuominaisuuksien perusteella, mutta Rogerin Biscottien salaisuus piilee myös paistamisessa. Avoimessa vuoassa taikina voi kohota vapaasti, mikä mahdollistaa viljojen vapauttaa kaikki vanhan ajan paahtoleivän maut. Erityinen paahtoleipä Koostumus: Vehnäjauho (vehnäjauho, gluteeni), auringonkukkaöljy, käänteinen sokeri, viljaseos (ruis, ohra, maissi, kaura, vehnä, riisi, hirssi), leivontahiiva, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, ohran maltaat, soija, pellava. Valmistettu työpajassa, jossa käytetään seesamia, munia ja maitotuotteita. Pakkaus: noin 18 viipaletta per pussi Nettopaino: 300g Ravintoarvot: Keskimääräinen ravintoarvo 100g kohden Energia-arvo: 1724 Kj eli 408 Kcal Rasvaa: 6.63 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0.81 g Hiilihydraatteja: 72.
Alumiininen terassikatto

Alumiininen terassikatto

Mitat: L 232 x P 160-210 x K 257-283 cm Pinta-ala: 4 m2 Rakenne: säädettävät valkoiset alumiinipylväät Peite: polykarbonaattilevyt (6 mm paksuus) ja UV-suojattu Sisältää: sadevesikouru, kiinnityssarja Asennus: helppo koota, levyt liukuvat paikoilleen Kuormankestävyys: 125 kg/m2 Takuu: 7 vuotta